image/svg+xml

Jaja Zdrovo od Ferm Woźniak z chowu ściółkowego trafiły na półki sklepowe!

Decyzja o wprowadzeniu własnej marki jaj jest odpowiedzią na rosnące potrzeby rynku. Produktowi, który trafia na polskie stoły od ponad 30 lat i cieszy się zaufaniem konsumentów, nadaliśmy własny znak firmowy – mówi Barbara Woźniak, członek zarządu Ferm Woźniak – Jako lider polskiego rynku jesteśmy przygotowani, aby nie tylko podążać za najnowszymi trendami, ale również je tworzyć – dodaje.

Na jakość jaj Zdrovo składają się autorski system kontroli EGGiDA, certyfikat IFS oraz zlokalizowany w gminie Rawicz zintegrowany proces produkcyjny, w tym własne hale, sortownie i pakownie oraz wytwórnia pasz. Proces od momentu zniesienia jaja do jego zapakowania jest całkowicie zautomatyzowany dzięki zastosowaniu najnowszych technologii. Zgodnie z krajowymi zasadami produkcji i obrotu handlowego, jaja Zdrovo są wolne od GMO czy antybiotyków.

Zaufanie do marki, dostępność na półkach oraz konkurencyjna cena, to czynniki, które wpływają na decyzje zakupowe konsumentów. Z naszych badań wynika, że klienci chętniej sięgają po produkty cechujące się wysoką jakością, dobrym smakiem oraz atrakcyjnym opakowaniem. Mamy także odpowiednie możliwości produkcyjne, aby zaopatrzyć w jaja wszystkie sklepy w Polsce i tym samym na bieżąco reagować na zapotrzebowanie konsumentów – mówi Małgorzata Kuriata, dyrektor sprzedaży i marketingu Ferm Woźniak.

W oferowanym portfolio znajdują się jaja klasy jakości A, w klasach wagowych M i L  od kur karmionych zbożami z polskich pól pakowane w opakowania po 20, 10 oraz 6 szt.

Światovo – jaja po turecku!

Razem z Fundacją Polskie Dzieci Org celebrujemy ostatnie tygodnie lata i staramy się łapać jak najwięcej promyków słońca. Lato i wakacje to podróże i odkry...

Kibicujemy Śląsk Wrocław!

Fermy Drobiu Woźniak i marka Zdrovo Oficjalnym Partnerem Śląska Wrocław

Oficjalnym Partnerem Śląska Wrocław została marka Zdrovo, należąca do Ferm Drobiu ...

Światovo – Carbonara!

Na #światovo proponujemy Wam spagetti carbonara - kto jej nie lubi? Prosta i szybka w przygotowaniu, i tak zniewalająco pyszna, jak na #comfortfood przysta...