Decyzja o wprowadzeniu własnej marki jaj jest odpowiedzią na rosnące potrzeby rynku. Produktowi, który trafia na polskie stoły od ponad 30 lat i cieszy się zaufaniem konsumentów, nadaliśmy własny znak firmowy – mówi Barbara Woźniak, członek zarządu Ferm Woźniak – Jako lider polskiego rynku jesteśmy przygotowani, aby nie tylko podążać za najnowszymi trendami, ale również je tworzyć – dodaje.
Na jakość jaj Zdrovo składają się autorski system kontroli EGGiDA, certyfikat IFS oraz zlokalizowany w gminie Rawicz zintegrowany proces produkcyjny, w tym własne hale, sortownie i pakownie oraz wytwórnia pasz. Proces od momentu zniesienia jaja do jego zapakowania jest całkowicie zautomatyzowany dzięki zastosowaniu najnowszych technologii. Zgodnie z krajowymi zasadami produkcji i obrotu handlowego, jaja Zdrovo są wolne od GMO czy antybiotyków.
Zaufanie do marki, dostępność na półkach oraz konkurencyjna cena, to czynniki, które wpływają na decyzje zakupowe konsumentów. Z naszych badań wynika, że klienci chętniej sięgają po produkty cechujące się wysoką jakością, dobrym smakiem oraz atrakcyjnym opakowaniem. Mamy także odpowiednie możliwości produkcyjne, aby zaopatrzyć w jaja wszystkie sklepy w Polsce i tym samym na bieżąco reagować na zapotrzebowanie konsumentów – mówi Małgorzata Kuriata, dyrektor sprzedaży i marketingu Ferm Woźniak.
W oferowanym portfolio znajdują się jaja klasy jakości A, w klasach wagowych M i L od kur karmionych zbożami z polskich pól pakowane w opakowania po 20, 10 oraz 6 szt.
11 października 2024 roku obchodzimy Światowy Dzień Jaja pod hasłem „Zjednoczeni przez jaja” – święto, które podkreśla, jak ten odżywczy i wszechstronny pr...
Zapiekanka łączy bogaty, serowy sos z doskonale ugotowanymi gnocchi, a wszystko to upieczone na złoto. Mniaaaami! Chrupiące kawałki pieczonego bekonu dodaj...
To niezwykle pyszne danie jest po prostu potęgą superfoods! Dostarcza mnóstwo wartości odżywczych jaj i awokado w każdym kęsie.
Co potrzebujemy?
2 awokad...