Wiecie co łączy Polskę i Singapur ? Zamiłowanie do jaj, ale nie tylko...
W tym roku mieszkańcy Singapuru poznali jak smakują polskie jaja, a teraz możemy wspólnie celebrować ten fakt na Festiwalu Poland Shiok. Wydarzenie to, po raz kolejny przybliża i promuje polską tradycję, kulturę i markę gospodarczą w tej części Azji. A my w tym roku dumnie go wspieramy!
Cieszymy się niezmiernie, że polskie produkty docierają w tak odległe miejsca na świecie i cieszą się dużą popularnością. Kulinarne przygody na Festiwalu nie mają granic dlatego z największą przyjemnością przedstawiamy Wam Setha Lui – singapurskiego foodie blogera i influencera kulinarnego , który przygotował dla nas 3 eggscytujące przepisy. Z łatwością wykonacie je w swoich domach. Zapraszamy Was na tę inspirującą kulinarną podróż, w której nie zabraknie europejskich potraw, ale także typowego singapurskiego smaku.
Bon appetit!
11 października 2024 roku obchodzimy Światowy Dzień Jaja pod hasłem „Zjednoczeni przez jaja” – święto, które podkreśla, jak ten odżywczy i wszechstronny pr...
Zapiekanka łączy bogaty, serowy sos z doskonale ugotowanymi gnocchi, a wszystko to upieczone na złoto. Mniaaaami! Chrupiące kawałki pieczonego bekonu dodaj...
To niezwykle pyszne danie jest po prostu potęgą superfoods! Dostarcza mnóstwo wartości odżywczych jaj i awokado w każdym kęsie.
Co potrzebujemy?
2 awokad...