image/svg+xml

Fermy Woźniak na Poland Shiok z Sethem Lui

Wiecie co łączy Polskę  i Singapur ? Zamiłowanie do jaj, ale nie tylko...

W tym roku mieszkańcy Singapuru poznali jak smakują polskie jaja, a teraz możemy wspólnie celebrować ten fakt na Festiwalu Poland Shiok. Wydarzenie to, po raz kolejny przybliża i promuje polską tradycję, kulturę i markę gospodarczą w tej części Azji. A my w tym roku dumnie go wspieramy!

Cieszymy się niezmiernie, że polskie produkty  docierają w tak odległe miejsca na świecie i cieszą się dużą popularnością. Kulinarne przygody na Festiwalu nie mają granic  dlatego z największą przyjemnością przedstawiamy Wam Setha Lui  – singapurskiego foodie blogera i influencera kulinarnego , który przygotował dla nas 3 eggscytujące przepisy. Z łatwością wykonacie je w swoich domach. Zapraszamy Was na tę inspirującą kulinarną podróż, w której nie zabraknie europejskich potraw, ale także typowego singapurskiego smaku.

Bon appetit!

Światovo - Pad Thai z jajem

Pad Thai to ikona kuchni azjatyckiej, orientalne danie, które zachwyci smakiem. A jego sposób przyrządzania jest banalnie prosty. Króluje w wielu restaurac...

Jajo nie tylko od Święta. Jadłospis poświąteczny.

Święta czas zacząć! Z tej okazji my mamy dla Was sporo przydatnej i zdrowej wiedzy w prezencie oraz jadłospis poświąteczny - który z pewnością pomoże w reg...

Przepis na pyszny obiad z jajecznicą i stekiem z kalafiora

Czasami brakuje pomysłu na obiad, prawda? I nie masz siły wymyślać czegoś nowego? Mamy rozwiązanie z prostymi składnikami - jaja i warzywa, które mogą skra...