Wiecie co łączy Polskę i Singapur ? Zamiłowanie do jaj, ale nie tylko...
W tym roku mieszkańcy Singapuru poznali jak smakują polskie jaja, a teraz możemy wspólnie celebrować ten fakt na Festiwalu Poland Shiok. Wydarzenie to, po raz kolejny przybliża i promuje polską tradycję, kulturę i markę gospodarczą w tej części Azji. A my w tym roku dumnie go wspieramy!
Cieszymy się niezmiernie, że polskie produkty docierają w tak odległe miejsca na świecie i cieszą się dużą popularnością. Kulinarne przygody na Festiwalu nie mają granic dlatego z największą przyjemnością przedstawiamy Wam Setha Lui – singapurskiego foodie blogera i influencera kulinarnego , który przygotował dla nas 3 eggscytujące przepisy. Z łatwością wykonacie je w swoich domach. Zapraszamy Was na tę inspirującą kulinarną podróż, w której nie zabraknie europejskich potraw, ale także typowego singapurskiego smaku.
Bon appetit!
Wielkanocne jaja – czym farbować, jak nie marnować i wykorzystać ich potencjał
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami. W tym okresie w naszych kuchniach kr...
Dziś światovo i pysznie! Przedstawiamy Wam typową tunezyjską potrawę, której podstawą są jaja: SZAKSZUKA. To tradycyjne danie, pochodzące z Tunezji, stało ...
#Walentynkovo mamy dla Was pyszny, francuski przepis bretońskiej kultowej potrawy Gallette Complet. Ugotowanie jej będzie miłą przygodą kulinarną, a dodatk...